Monitorizare si interventie

Safety of private property and modern technology. Safeguard monitoring home security cameras
prima

Forta Zero ofera servicii de monitorizare si interventie rapida in caz de efractie sau alte evenimente neprevazute. Serviciul de monitorizare este realizat cu ajutorul unui dispecerat propriu, cu dispeceri special instruiti si pregatiti pentru un astfel de serviciu complex, comunicatia fiind efectuata prin retea telefonica fixa sau mobila.

Forta Zero va ofera serviciul de monitorizare video la preturi extrem de avantajoase.
Serviciul de monitorizare video presupune monitorizarea camerelor de supraveghere existente in locatia beneficiarilor, de catre dispeceri special pregatiti si instruiti in dispeceratul Forta Zero.
Dispeceratul video este unul din cele mai bune servicii de paza, intrucat sistemul video nu doarme niciodata si pot fi vazute si prevenite in timp real absolut orice eveniment de securitate.
Oferim monitorizare video 24/24 ore, precum si mentenanta tehnica pentru camerele monitorizate in dispeceratul Forta Zero.

Serviciul de monitorizare

Presupune supravegherea permanenta, de catre dispecerii nostri, a sistemelor instalate (antiefractie și control-acces) in obiectivele monitorizate. Dispeceratul se afla in contact permanent cu echipele de interventie rapida, iar in momentul alarmarii, acestea se deplaseaza in cel mai scurt timp in zona de interventie.

Interventie rapida

La activarea sistemelor monitorizate, dispecerii informeaza echipele de interventie rapida, comunicand totodata locul si natura semnalului primit. Beneficiind de aceste informatii, echipele de interventie se deplaseaza la locul specificat, luand totodata masurile prevazute de lege pentru retinerea faptuitorilor sau conservarea probelor

Cf. art. 36 (5) al Legii 333/2003, în situaţiile în care „forţele proprii sunt depăşite de amploarea evenimentelor, prin dispecerat se anunţă unitatea de poliţie competentă, în vederea prinderii infractorilor şi a cercetării locului faptei. În celelalte cazuri, după prinderea infractorilor, aceştia vor fi predaţi de îndată unităţilor de poliţie competente teritorial”.