Sisteme de supraveghere video

5-1
51.-Network-IP-CCTV-Surveillance-Systems-for-home-and-office-automation-1

  Forta Zero ofera servicii de proiectare, instalare si mentenanta pentru sisteme de supraveghere video pentru securitatea casei sau companiei dvs.

Serviciile de instalare si mentenanta pentru sisteme de supraveghere video sunt asigurate de Forta Zero in tot judetul Bistrita-Nasaud pentru toata gama de sisteme de supraveghere video comercializata.

Oferim camere de supraveghere video analogice sau digitale (camere IP), HD, echipamente de inregistrare video tip DVR sau NVR accesabile prin internet, surse de alimentare, elemente de conectica, etc pentru diverse aplicatii: case particulare, companii, scoli, gradinite, institutii publice.

Camere de supraveghere HD și Full  HD: noua treaptă în monitorizarea video live. Nu știm cum ai petrecut sărbătorile dar sperăm ca nu ți s-a spart casa și nici nu ai găsit mașina zgâriată în parcare. În caz contrar, ne pare rău dar îți amintim că hoții nu dorm niciodată și nici nu intră în concediu. Partea pozitivă într-un context nefericit ca cel menționat mai sus, este că poți preveni incidentele neplăcute dacă îți montezi un sistem de supraveghere video HD.

În cazul în care ai deja instalat un sistem de camere care a devenit depășit odată cu trecerea timpului îți mai spunem ceva. Nu trebuie sa tragi din nou cablurile. Schimbi doar camerele vechi cu cele HD plus unitatea de înregistrare DVR (digital video recorder) și ai din acel moment un sistem de supraveghere video cu care te poți mândri.

Totodată…

…întunericul nu reprezintă o problemă care să te neliniștească. Toate camerele hd și full hd vin cu leduri care ajută la surprinderea mișcărilor de pe spațiul tău de interes.

Venim cu o veste foarte bună pentru tine. Îți poți procura chiar din acest moment camere de supraveghere ce pot înregistra la rezoluție HD și de ce nu, chiar Full HD. În acest fel poți capta chiar și chipul unui potențial infractor iar acest lucru va face diferența cu privire la prinderea individului sau imposibilitatea identificării acestuia în cazul în care ai deja un kit de monitorizare ce înregistrează la o calitate slaba.

Sunt destul de dese acele cazuri în care se petrece o situație neplăcută într-un magazin spre exemplu, iar imaginile captate nu ajută sub nici o formă. Când vine vorba de securitate, Forța Zero vrea să îți sară în ajutor cu soluții profesionale de monitorizare care pot fi accesate remote de la distanță folosind telefonul din buzunar și care pot fi programate să înregistreze doar la detecția mișcării dacă asta ți-e dorința.