Sisteme de alarma

AdobeStock_153932494.0
Commercial-Alarm-scaled

Un sistem pentru detectie si alarmare în caz de efractie, incendiu si/sau panica, a devenit o necesitate curenta. Beneficiind de experienta celor peste 25 ani de activitate de succes, Forta Zero va pune la dispozitie sisteme, ale celor mai de succes branduri din lume precum DSC sau Paradox, disponibile in variante cablate sau fara fir, sistemele de detectie si alarmare instalate acopera orice nevoie de securitate clasificata, perimetrala sau volumetrica, de interior sau de exterior.

Pentru ca știm că o soluție de securitate inteligentă înseamnă un business inteligent. Evaluarea necesităților și conceperea procedurilor sunt efectuate în mod gratuit de către specialiștii Forța Zero.

Cu vastă  experiență în domeniul securității private, Forța Zero are cunoștințele, pregătirea și logistica necesară implementării unui sistem de securitate care să vă scutească de grija securității, pentru a va oferi libertatea de a gândi mai departe, mai liber și mai constructiv.

Departamentul Tehnic efectuează proiectarea, instalarea şi conectarea sistemelor de securitate la dispeceratul Forța Zero, care monitorizează evenimentele petrecute la sediul beneficiarului (efracţie, panică, sabotaj, incendiu, control sistem, întrerupere alimentare electricitate, descărcare acumulator, probleme circuit sirenă). Sistemele de alarmă sunt complet configurabile şi rezolvă nevoile unice de securitate ale beneficiarilor. Adresabilitatea este foarte largă, de la locuinţe unicamerale până la clădiri de birouri cu sute de spaţii şi încăperi.

Sisteme de alarmă se pot instala în orice tip de locaţie şi se pot muta de către beneficiar, la cerere. Astfel, beneficiarii care folosesc spaţii închiriate pot muta echipamentul într-o altă locaţie, oricând.  Sistemele de alarmă de ultimă generaţie pot acoperi nevoi diverse şi specifice. Persoanele care au animale de companie pot instala echipamente care să nu se declanşeze la trecerea acestora. Butonul de panică, opţional într-un sistem de alarmă, este util atât în timpul cât beneficiarul se află în incinta protejată, dar şi atunci când beneficiarul se află în vecinătatea centralei sistemului de alarmă (aprox. 30m).